Ο καινοτόμος σχεδιασμός των κλιματιστικών Haier, σας χαρίζει τις απόλυτες συνθήκες άνεσης στο χώρο σας

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΟ

Απολαύστε την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία των κλιματιστικών Haier [χαμηλότερη στάθμη θορύβου στα 20dB(A)], με τη χρήση του αναβαθμισμένου συστήματος ροής αέρα

  • Αναβαθμισμένος σχεδιασμός αεραγωγού
  • Αναβαθμισμένος σχεδιασμός ροής ανεμιστήρα
  • Ειδικός σχεδιασμός ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΕΡΑ

Μέσω της κατακόρυφης και οριζόντιας κίνησης των περσίδων, πραγματοποιείται η ροή του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις (πάνω – κάτω , αριστερά & δεξιά), χαρίζοντας έτσι στον χρήστη, απόλυτη άνεση σε κάθε γωνιά του δωματίου.

ΑΝΕΤΟΣ ΥΠΝΟΣ

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία SLEEP. Τα κλιματιστικά Haier, διαθέτουν ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για την διάρκεια του ύπνου και διασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες ψύξης ή θέρμανσης, σε όποιο σημείο του χώρου και αν βρίσκεστε, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του ανεμιστήρα και του αεραγωγού των κλιματιστικών Haier, που επιτρέπει την παροχή αέρα εώς και 20+ μέτρα.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ο καινοτόμος σχεδιασμός διπλών περσίδων, επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει την κατεύθυνση ροής αέρα από το κλιματιστικό, ώστε να αποφευχθεί η απευθείας παροχή αέρα προς το σώμα.